Daska crtaća A3 TK-System Faber-Castell 171273

63,70  bez PDV-a

Daska crtaća A3 TK-System Faber-Castell 171273, format: A3; dupli žljebovi, lako za otkvačiti i ponovo zakvačiti, idealno i za ljevake, ne klizajuća guma.

SKU: 000001330, 101527 Kategorije: , , Oznaka: Brand:

Opis

Daska crtaća A3 TK-System Faber-Castell 171273

Daska crtaća A3 TK-System Faber-Castell 171273, format: A3; dupli žljebovi za lakše poteze paralelnog ravnala; spona za papir čvrsto drži; lako za otkvačiti i ponovo zakvačiti; paralelnim ravnalom se može upravljati jednom rukom u svim položajima; idealno i za ljevake; paralelno ravnalo ima mehanizam za zaključavanje; široke kvačice za papir; pomoćne mjere na ploči i paralelnom ravnalu; ravnalo s linijama od 7 i 42 stupnja za izometrijsko crtanje; mjera za šestare zajedno s rupama; Stop/Kreni “semafor” pokazatelj; podizači za prste na obje strane paralelnog ravnala; stoperi na svakom kraju žlijeba; napravljena od kvalitetnih plastičnih materijala pa je laka i stabilna; ne klizajuća guma s donje strane
Opis: nema crtaću glavu

Pakiranje: 1/5/80

Jedinična količina: KOM

Ovdje možete naći kompletni uredski pribor za poslovni prostor i dom, kao originalne i zamjenske tinte i tonere uz jednostavnu i brzu narudžbu. Ne gubite vrijeme na okolno traženje – mi imamo sve što vam treba – zamjenski i originalni toneri i tinte te drugi proizvodi za pisače, fotokopiranje i fax uređaje. Možete naručiti odmah ovaj proizvod putem web narudžbe ili nas nazovite. Ukoliko proizvodi nisu trenutno raspoloživi (nema ih na zalihama) – moguće ih je naručiti prema dogovoru ili narudžbi. Brza dostava proizvoda – cijela Hrvatska original toneri i zamjenski toneri.

Možete naručiti odmah ovaj proizvod putem maila na [email protected] ili nas nazovite na kontakt telefon.

Narudžba proizvoda: odabrane proizvode možete naručiti nakon prijave/registracije odabirom u košarici.

Način plaćanja: za naručene proizvode se vrši proizvoljno vlastitim odabirom:

Plaćanje po ponudi / narudžba – dobit ćete mailom ponudu za plaćanje. Isporuka je u što kraćem mogućem roku po dobivenoj potvrdi o zaprimljenoj uplati.

Internet bankarskom transakcijom – prema mailom dobivenom broju narudžbe, uplatiti dobiveni iznos. Isporuka je u što kraćem mogućem roku po dobivenoj potvrdi o zaprimljenoj uplati.

Možda će vam se također svidjeti…